MenuShopping Cart

Dekaler

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Utskuren fönsterdekal - Online

Utskuren fönsterdekal - Online

Dekaler till skyltfönster Vi på Farbror Skylt har nu möjlighet att tillverka era ..

399.00kr 319.20kr Exkl. moms

Dekaler-Farbror-skylt

       om du vill ha mer information eller har frågor.

Begär offert       om du vill ha en produkt efter dina önskemål.

Utskuren folie och tryckta klistermärken för fönster eller fordon

Vi har även folie i specialfärger som guld och silver samt frostad folie för fönsterapplikationer för en etsad effekt. Alla våra folier har en hög kvalitet med hållbarhet på minst 8 år.

De tål vind, regn och blåst och har använts på bilar, båtar, motorcyklar, cross, snöskotrar, vattenskotrar, traktorer, släp, skyltfönster och mycket mera.

Leveranser av klistermärken sker alltid med appliceringstejp. Det medföljer även alltid monteringsanvisningar.

Dekaler

Hos Farbror Skylt har vi dekaler för alla tänkbara användningsområden, vi tillhandahåller allt från bildekaler, båtdekaler, väggtexter och dekaler för skyltfönster, till vanliga stickers och klistermärken. Om du kan tänka dig ett specifikt användningsområde kan vi med största sannolikhet tillverka just den dekalen åt dig!

Till exempel kan du skapa en dekal att klistra på bilen vilken föreställer din favorithund på eller kanske innehåller information om att du har barn i bilen.

Kanske vill du ha siffror eller ditt namn att klistra på en rally eller folkracebil – det ordnar Farbror Skylt snabbt och enkelt åt dig.

Du kan också beställa dekaler att klistra på en större fönsterruta eller ett skyltfönster med ett budskap och ditt företags logotyp.
Detta är ett utmärkt sätt att synas för omvärlden och locka till sig fler besökare eller kunder.

En dekal likt denna kan med fördel användas tillsammans med en så kallad gatupratare, vilket är en typ av reklamskylt, för att maximera exponeringen.

Du kan även beställa dekaler stora mängder för att sedan exempelvis dela ut på en festival eller använda för att få ut ett budskap som du eller din förening står för.

Farbror Skylt trycker alla dekaler i 4-färgstryck och använder ett särskilt miljövänligt bläcksystem där bläcket tränger djupare in i materialet,
vilket gör att trycket inte bara är bättre för miljön utan också har en väsentligt längre hållbarhet än andra typer av dekaltryck.

När du beställer dekaler från Farbror Skylt garanterar vi dig en produkt med starka och klara färger för ett perfekt resultat.

Vi hjälper dessutom till att ta fram dina dekaler till en så låg kostnad som möjligt och på ett sätt som värnar om miljön.
Vi på Farbror Skylt är stolta över att leverera våra dekaler över hela landet, och tillgodose många av Sveriges företagare, föreningar och privatpersoner att uttrycka sina verksamheter!

Har du några ytterligare frågor om våra dekaler eller vår tillverkningsprocess är du varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information.
Du kan givetvis också begära en offert om du vill ha en skylt eller dekal anpassad efter dina önskemål!

Powered by PitchPrint
customer service

0478 313 80
Vard. 08.00 – 16.00Dygnet runt

>

Feedback