MenuShopping Cart
Köpinformation

Köpinformation

Företagsinformation

Farbror Skylt är ett registrerat företag i Sverige som betalar F-skatt. Organisationsnummer/Momsnummer: SE730203-091601.

Priser

Alla priser är angivna exklusive moms @ 25% då Farbror Skylt främst vänder sig mot företag och organisationer.

Moms och fraktkostnad tillkommer och redovisas separat i varukorg och kassa.  Priserna är per styck om inget annat anges och uppdateras i realtid. Farbror Skylt förbehåller sig rätten att ändra priser utan föregående avisering. Försäljning sker till företag, föreningar och organisationer mot kontokort, Internetbetalning eller mot faktura som förfaller till betalning trettio (20) dagar från fakturadatum. Vid dröjesmål för betalning utgår årlig dröjsmålsränta på utestående belopp med åtta (8) % plus gällande referensränta (tidigare diskontot) från förfallodagen. Farbror Skylt tar också ut vid varje påminnelse en gällande lagstadgad påminnelseavgift.

Garanti

Farbror Skylt lämnar 3 års garanti på levererade skyltar.

Fraktbolag

Vi använder oss av DHL fraktbolag som standard.

Privat Paket skickas till närmaste DHL utlämningsställe "Service point".

Företagspaket levereras direkt till företaget.

Leveranstid

Det tar ca. 3 – 5 arbetsdagar att leverera våra produkter. Beställningen bekräftas och levereras på ett överenskommet leveransdatum om sådant angivits, med reservation för materialleveranser och produktionstid. Extra snabb leverans kan vara möjlig i vissa fall, till en extra kostnad.

Fraktkostnad

Frakt tillkommer beräknad på vikt och storlek på produkten.

Retur/reklamation

Om någon vara/artikel av någon anledning behöver returneras ber vi Er att innan så sker kontakta oss för vidare information.

Vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

Konsumentverkets regler för köp under 300:- innebär följande. Du beställer produkter och har möjlighet att ångra dig helt så länge som produkten inte har lämnat oss på Farbror Skylt. Har produkten lämnat oss men inte nått fram till dig så får Du betala frakten tur och retur. Har produkten nått dig så har du inte rätt att returnera den utan särskild överenskommelse. Om det är ett uppenbart fel på produkten t.ex. fel bild på en beställd affisch eller canvastavla så har du rätt till en ny men inte rätt att häva köpet. Konsumentverkets regler för köp över 300:- faller under distansavtalslagen och innebär följande : Du har rätt att häva köpet upp till 14 dagar efter att Du har mottagit produkten oavsett vad anledning är till att Du inte vill ha dem. Produkterna ska returneras i samma skick som vi skickade dem i och Du står för returkostnaden. Reklamation ska ske inom samma tidsrymd. Efter 14 dagar har du ingen rätt att häva köpet eller reklamera varorna. Vi sparar alla order vi får via Internet i vår databas och dubbelkollar alltid vid reklamationer. Vid beställning via telefon eller post så gäller inte dessa regler. kontakt@farbrorskylt.se

Farbror Skylt förbehåller sig rätten att neka försäljning till kunder som upprepat missbrukat tjänst eller förtroende. Full återbetalning utgår då till kund om betalning erlagts.

Tryckfel

Vi reserverar oss för tryckfel och felprissättningar på sajten och förbehåller oss rätten att avslå order.

Powered by PitchPrint
customer service

0478 313 80
Vard. 08.00 – 16.00Dygnet runt

>

Feedback