*/ ?> */ ?>
MenuShopping Cart

Dekaler

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Utskuren fönsterdekal - Online

Utskuren fönsterdekal - Online

Dekaler till skyltfönster Vi på Farbror Skylt har nu möjlighet att tillverka era ..

399.00kr 319.20kr Exkl. moms
Tryckta dekaler storpack 150x100 mm

Tryckta dekaler storpack 150x100 mm

Dekaler i storpack Köp din dekaler hos Farbror Skylt Marknadsför dig och ditt fö..

249.00kr 199.20kr Exkl. moms
Baserad på 1 recensioner.

Dekaler-Farbror-skylt

Utskuren folie, dekaler och tryckta klistermärken till fönster eller fordon
Hos Farbror Skylt hittar du dekaler och klistermärken för alla tänkbara användningsområden. Vi tillhandahåller allt från bildekaler, båtdekaler, dekaler för skyltfönster, till vanliga stickers och klistermärken. Du bestämmer vad du önskar och vi tillverkar!

Farbror Skylt trycker alla dekaler i 4-färgstryck och använder ett särskilt miljövänligt bläcksystem där bläcket tränger djupare in i materialet vilket gör att trycket inte bara är bättre för miljön utan också har en längre hållbarhet än andra typer av dekaltryck. När du beställer dekaler från Farbror Skylt garanterar vi dig en produkt med starka och klara färger för ett perfekt resultat. Vi har också dekaler i specialfärger som guld, silver eller frostad folie. Alla dekaler har hög kvalité med hållbarhet på minst 8 år.

Användningsområden
Användingsområderna för dekaler är många, det är egentligen bara din fantasi som sätter gränsen. Dekaler kallas ibland också för klistermärken, stickers eller etiketter. Företag kan använda en dekal för att märka upp sina bilar. Det är ett bra sätt att synas och visa upp sin logga eller andra budskap. För texter i en färg och enklare bilder passar utskurna dekaler. En dekal på en bil kan också informera om att det finns hund eller barn i bilen. Butiker, resturanger, caféer och andra arbetsplatser använder dekaler för att marknadsföra sig direkt på dörren eller fönster. Berätta för kunden vem du är och hälsa välkommen med din logga, en bild, öppettider eller något annat. Här kan det också passa bra med en utskuren dekal. En fönsterdekal kan med fördel användas tillsammans med en gatupratare för att maximera exponering. Använd dekaler för att märka upp och skapa ordning. Passar utmärkt på till exempel förvaringslådor och dörrar. Beställ små klistermärken med information att dela ut på festivaler eller marknader med ditt budskap.

Enkel applicering
Dekaler ska monteras på torra ytor. Börja alltid med att rengöra ytan så att den blir ren från smuts och fett. Leveranserna innehåller alltid appliceringstejp och medföljande monteringsanvisningar.

Beställ din dekal nu
Vi hjälper dig att ta fram din dekal mijövänligt och till en låg kostnad. Farbror Skylt är stolta över att få leverera dekaler över hela landet till företagare, föreningar och privatpersoner. Har du frågor om våra dekaler eller vår tillverkningsprocess är du varmt välkommen att höra av dig.


       Begär offert 

Skyltar från Farbror Skylt
- handgjorda i egen verkstad, varje skylt är unik
- högkvalitativa och anpassade till nordiskt klimat
- säljs utan mellanhand till konkurrenskraftiga priser
- levereras direkt från eget lager med snabba leveranstider
- 5 års garanti 

 

Powered by PitchPrint
customer service

0478 313 80
Vard. 08.00 – 16.00Dygnet runt

>

Feedback