*/ ?> */ ?>
MenuShopping Cart

Tryckta dekaler storformat

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:

Klistermärken i blank vinyl av hög kvalité
Dekaler kallas ibland också för klistermärken, stickers eller etiketter. Farbror Skylt trycker alla dekaler i 4-färgstryck och använder ett särskilt miljövänligt bläcksystem där bläcket tränger djupare in i materialet vilket gör att trycket inte bara är bättre för miljön utan också har en längre hållbarhet än andra typer av dekaltryck. När du beställer dekaler från Farbror Skylt garanterar vi dig en produkt med starka och klara färger för ett perfekt resultat. Vi har också dekaler i specialfärger som guld, silver eller frostad folie. Alla dekaler har hög kvalité med hållbarhet på minst 8 år. Dekalerna passar lika bra inomhus som utomhus.

Användingsområderna för dekaler är många, det är bara din fantasi som sätter gränsen. Vad passar dig? Runda, ovala eller kanske avrundade kanter? Dekaler kan även konturskäras. Använd dekaler för att märka upp och skapa ordning. Passar utmärkt på till exempel förvaringslådor och dörrar. Beställ små klistermärken med information att dela ut på festivaler eller marknader med ditt budskap. Dekaler kallas ibland också för klistermärken, stickers eller etiketter.

Beställ idag, vi levererar inom 2-3 arbetsdagar! Behöver du hjälp med att professionellt designa klistermärken hjälper vi gärna till, gå till Grafisk design.

Enkel applicering
Dekaler ska monteras på torra ytor. Börja alltid med att rengöra ytan så att den blir ren från smuts och fett. Leveranserna innehåller alltid appliceringstejp och medföljande monteringsanvisningar.

Beställ din dekal nu
Vi hjälper dig att ta fram din dekal mijövänligt och till en låg kostnad. Farbror Skylt är stolta över att få leverera dekaler över hela landet till företagare, föreningar och privatpersoner. Har du frågor om våra dekaler eller vår tillverkningsprocess är du varmt välkommen att höra av dig.


       Begär offert 

Skyltar från Farbror Skylt
- handgjorda i egen verkstad, varje skylt är unik
- högkvalitativa och anpassade till nordiskt klimat
- säljs utan mellanhand till konkurrenskraftiga priser
- levereras direkt från eget lager med snabba leveranstider
- 5 års garanti 

Powered by PitchPrint
customer service

0478 313 80
Vard. 08.00 – 16.00Dygnet runt

>

Feedback