*/ ?> */ ?>
MenuShopping Cart

Tryckta fönsterdekaler frosted

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:

Tryckta fönsterdekaler frostade
Farbror Skylt trycker alla dekaler i 4-färgstryck och använder ett särskilt miljövänligt bläcksystem där bläcket tränger djupare in i materialet vilket gör att trycket inte bara är bättre för miljön utan också har en längre hållbarhet än andra typer av dekaltryck. När du beställer dekaler från Farbror Skylt garanterar vi dig en produkt med starka och klara färger för ett perfekt resultat. Vi har också dekaler i specialfärger som guld, silver eller frostad folie. Alla dekaler har hög kvalité med hållbarhet på minst 8 år. Dekaler kallas ibland också för klistermärken, stickers eller etiketter.

Marknadsför dig effektivt via ditt fönster eller din dörr. Dekaler på fönster passar butiker, resturanger, caféer och andra arbetsplatser och ger kunder och förbipasserande information om dig och din verksamhet. Berätta vem du är, vad du gör och hälsa välkommen med din logga, en bild, öppettider eller något annat. Här kan det också passa bra med en utskuren dekal. En fönsterdekal kan med fördel användas tillsammans med en gatupratare för att maximera exponering.

Enkel applicering
Dekaler ska monteras på torra ytor. Börja alltid med att rengöra ytan så att den blir ren från smuts och fett. Leveranserna innehåller alltid appliceringstejp och medföljande monteringsanvisningar.

Beställ din dekal nu
Vi hjälper dig att ta fram din dekal mijövänligt och till en låg kostnad. Farbror Skylt är stolta över att få leverera dekaler över hela landet till företagare, föreningar och privatpersoner. Har du frågor om våra dekaler eller vår tillverkningsprocess är du varmt välkommen att höra av dig.


       Begär offert 

Skyltar från Farbror Skylt
- handgjorda i egen verkstad, varje skylt är unik
- högkvalitativa och anpassade till nordiskt klimat
- säljs utan mellanhand till konkurrenskraftiga priser
- levereras direkt från eget lager med snabba leveranstider
- 5 års garanti 

Powered by PitchPrint
customer service

0478 313 80
Vard. 08.00 – 16.00Dygnet runt

>

Feedback