*/ ?> */ ?>
MenuShopping Cart
Köpinformation

Köpinformation

Köpinformation

Priser
Alla priser hos Farbror Skylt är angivna exklusive moms då Farbror Skylt främst vänder sig mot företag och organisationer.
Moms och fraktkostnad tillkommer och redovisas separat i varukorg och kassa. Priserna är per styck om inget annat anges och uppdateras i realtid. Farbror Skylt förbehåller sig rätten att ändra priser utan föregående avisering. Försäljning sker till privatpersoner, företag, föreningar och organisationer mot kontokort, internetbetalning eller mot faktura. Här kan du läsa om våra betalningsalternativ.

Garanti
Farbror Skylt lämnar 3 års garanti på alla levererade skyltar.

Leverans
Beställda skyltar och trycksaker levereras av DHL fraktbolag.
Privat Paket skickas till närmaste DHL utlämningsställe "Service point".
Företagspaket levereras direkt till företaget.

Leveranstid
Leveranstiden är 3-5 arbetsdagar med reservation för materialleveranser och produktionstid. Extra snabb leverans kan vara möjlig till en extra kostnad, kontakta Farbror Skylt.

Fraktkostnad
Frakt tillkommer beräknad på vikt och storlek på produkten.

Retur och reklamation
Om någon produkt av någon anledning behöver returneras ber vi dig att kontakta oss för vidare information. Vi följer Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

Konsumentverkets regler för köp under 300 kr innebär följande: Du beställer produkter och har möjlighet att ångra dig helt så länge som produkten inte har lämnat oss på Farbror Skylt. Har produkten lämnat oss men inte nått fram till dig så får du betala frakten tur och retur. Har produkten nått dig så har du inte rätt att returnera den utan särskild överenskommelse. Om det är ett uppenbart fel på produkten till exempel fel bild så har du rätt till en ny men inte rätt att häva köpet.

Konsumentverkets regler för köp över 300 kr faller under distansavtalslagen och innebär följande: Du har rätt att häva köpet upp till 14 dagar efter att du har mottagit produkten oavsett vad anledning är till att du inte vill ha dem. Produkterna ska returneras i samma skick som vi skickade dem i och du står för returkostnaden. Reklamation ska ske inom samma tidsrymd. Efter 14 dagar har du ingen rätt att häva köpet eller reklamera varorna. Vi sparar alla order vi får via internet i vår databas och dubbelkollar alltid vid reklamationer. Vid beställning via telefon eller post så gäller inte dessa regler.

Farbror Skylt förbehåller sig rätten att neka försäljning till kunder som upprepat missbrukat tjänst eller förtroende.


Tryckfel
Vi reserverar oss för tryckfel och fel prissättningar på vår hemsida och förbehåller oss rätten att avslå order.

Kontaktuppgifter
Ta gärna kontakt med oss!

Du når oss på telefon 0478-313 80 eller skicka ett mejl till info@farbrorskylt.se.

Farbror Skylt
Fabriksgatan 2
365 42 Hovmantorp


organisationsnummer SE730203-0916

    
Begär offert 

 

 

 

Powered by PitchPrint
customer service

0478 313 80
Vard. 08.00 – 16.00Dygnet runt

>

Feedback