*/ ?> */ ?>
MenuShopping Cart

Bågskyltar

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Bågskyltar - 90mm/diameter stolprör

Bågskyltar - 90mm/diameter stolprör

Bågskyltar finns hos Farbror Skylt i olika utföranden för att täcka så m&..

9 999.00kr 7 999.20kr Exkl. moms
Stolpfundament till 90mm rör

Stolpfundament till 90mm rör

Byt ut eller komplettera din bågskylt med nya fundament. Även något så s..

849.00kr 679.20kr Exkl. moms
Stolpfundament, 1 st 60mm

Stolpfundament, 1 st 60mm

Byt ut eller komplettera din bågskylt med nya fundament. Även något så s..

499.00kr 399.20kr Exkl. moms

Bågskyltar
Bågskyltar är ett flexibelt skyltsystem som inte gör påverkan på fasaden. Den är lättplacerad, stabil och ger ett professionellt intryck. Bågskylten är en smart skylt när väggmonterade skyltar inte fungerar, utmärkt på gårdar, parkeringsplatser, kyrkor, församlingshem och skolor.

Skylten gjuts direkt ner i marken med betongfundament som Farbror Skylt också säljer. Foten ger skylten en stabil konstruktion och står emot skadegörelse och olyckor. Själva bågen tillverkas av stål och lackeras i semimatt svart. Skylten tillverkas av högkvalitativ aluminium som står emot väder och vind och är handlackerad för att säkra en lång livstid.

En bågskylt kan användas vid många olika tillfällen och finns i flera utföranden. Välj enkelsidigt eller dubbelsidigt tryck! En bågskylt kan användas för att välkomna besökare och gäster. Den kan presenterar de företag om arbetar i samma byggnad med loggor och informationstext. En bågskylt kan visa en besökare rätt väg med hjälp av pilar och texter eller ge vägbeskrivning över ett område till exempel en bostadsrättsgård eller ett företagskomplex. Sätt gärna en belysning på skylten som lyser upp skyltens information när det är mörkt.

En bågskylt är verkligen en trevlig och välkomnade skylt. Beställ hos Farbror Skylt redan idag! Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig. Vi hjälper gärna till!


Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor och olika fotoprodukter. En av våra mest populära produkt är vår Lekande barn-skylt i vår egna design.
 

       Begär offert

Skyltar från Farbror Skylt
- handgjorda i egen verkstad, varje skylt är unik
- högkvalitativa och anpassade till nordiskt klimat
- säljs utan mellanhand till konkurrenskraftiga priser
- levereras direkt från eget lager med snabba leveranstider
- 5 års garanti

 

Bågskylt-farbrorskylt      90mm stolprör skyltsystem-farbrorskylt      Skylt till Svenska Kyrkan-Farbror skylt      Södra-skylt-farbrorskylt

Powered by PitchPrint
customer service

0478 313 80
Vard. 08.00 – 16.00Dygnet runt

>

Feedback