*/ ?> */ ?>
MenuShopping Cart

Smidesskylt Extra Small

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Smidesskylt Extra Small "Holland"

Smidesskylt Extra Small "Holland"

Smidesskylt "Holland" är en nätt och elegant skylt för väggmontage ..

2 099.00kr 1 679.20kr Exkl. moms
Baserad på 2 recensioner.

Liten smidesskylt
En liten smidesskylt är den perfekta skylten för en mindre fasad, ett mindre hus eller som en tilläggsskylt. Skylten passar i alla sorters gatumiljöer från moderna nybyggda hus till gamla stadmiljöer. 

En smidesskylt följer de regler och krav som ställs från fastighetsägare och myndigheter och är ett enkelt sätt att visa upp sin butik, café, gård eller företag. Smidesskyltar finns i både klassiska former och med mer modernt utformade. Välj den smidesskylt som passar din verksamhet bäst. Logga eller en text med ett budskap visar kunderna vägen. Smidesskyltarna tillverkas i aluminium, ett bra material som inte rostar och skyltarna håller sig fina många år. Sätt gärna upp en spotlight som lyser upp skylten och ditt budskap.

I Farbror Skylts verkstad i Hovmantorp sköter vi allt från design, tillverkning, tryck, lackering och leverans. Alla skyltar tillverkas för hand på hantverksmässigt sätt. Alla skyltar är unika. Farbror Skylt står för bra kvalité till bra pris! Välkommen att titta runt här på vår hemsida och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till!

Hos Farbror skylt kan du också beställa dekaler, canvastavlor och olika fotoprodukter. En av våra mest populära produkt är vår Lekande barn-skylt i vår egna design
.

       Begär offert 

 

Skyltar från Farbror Skylt
- handgjorda i egen verkstad, varje skylt är unik
- högkvalitativa och anpassade till nordiskt klimat
- säljs utan mellanhand till konkurrenskraftiga priser
- levereras direkt från eget lager med snabba leveranstider
- 5 års garanti 

Powered by PitchPrint
customer service

0478 313 80
Vard. 08.00 – 16.00Dygnet runt

>

Feedback